Thoren Business School Bryr Sig | #mh2017 #thorengruppenbryrsig

Thoren Business School Bryr Sig | #mh2017 #thorengruppenbryrsig

Har kraschlandat i soffan nu & planerar att inte röra på mig en millimeter idag. Förutom att ha hunnit med skola & checkat av alla på julklappslistan igår så, som de flesta av er kanske redan vet, är Musikhjälpen i Umeå det här året. Många av ni som läser har troligtvis redan önskat en låt i programmet eller kanske bidragit till någon digital bössa, men om ni är i närheten av Umeå så har jag ett förslag på vad mer ni kan göra för att sprida lite kärlek.

Ett av de engagemang som Thoren Business School – där jag studerar – har dragit igång, för att samla in pengar till Musikhjälpen, är att ha en loppis på skolan. Jag hade mitt pass igår på eftermiddagen men för er som är intresserade så kommer loppisen även vara idag. Se till att vara på Järnvägsallén 24 kl. 10.00! Allting säljs för valfri summa från 10kr & uppåt & all vinst går till Musikhjälpen.

Har du någon minut över så föreslår jag att du kikar förbi! Om du behöver lite mer muta så säljs det även fika där på plats. Kan vara så att jag är skyldig till att ha köpt kaffe & en bulle…

Vad tycker du om årets tema & hur har du engagerat dig?

//

Translation: I’ve crashed on the couch & I’m not planning to move one bit today after running around all over the place yesterday. Not only did I have school & gift shopping on my schedule, as some of you probably already know, Musikhjälpen is in Umeå this year. If you’re from Sweden or live here, you’ve most likely have already wished for a song or contributed to some of the different causes but, if you do happen to be around Umeå today I have a little suggestion for you.

One of the ways Thoren Business School – were I’m studying – is contributing this year, to fundraise money for Musikhjälpen, is to have a flea market at school. I was there working yesterday but for all of you who are intrigued by this, it will be open today as well.

If you have a spare minute I suggest you take a de-tour & visit. Just in case I need to persuade you more, there’s coffee being sold there as well. I may be guilty of buying a coffee & cookie there… All the money that TBS fundraises goes to help children who fall victim to sex trafficking.

What do you think about the theme this year?

Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Mörkertalen är enorma eftersom det ofta sker i det dolda på internet där få av brotten upptäcks. För många som lever i fattigdom finns inga andra alternativ till försörjning än att sälja sin kropp och sexhandeln med barn har blivit en växande miljardindustri.

Musikhjälpen (Sveriges Radio) om årets tema.

Följ:
This is not a sponsored post. I only ever post things I believe are relevant to my readers and all opinions on this site are my own. For more information check out my disclaimer page.