November Playlist

November Playlist

Har du ett par hörlurar i närheten? Därför jag tänkte att du skulle få en liten tjuvkik på vad jag lyssnat på mest under hela November. Jag verkar ha haft en väldans massa favoritlåtar den här månaden så förbered lite popcorn eller en kopp kaffe för du kommer ha hela kvällen fullbokad. Om du dessutom vill ta en titt på förra månadens spellista så kan du hitta den här.

//

Here you go, my November playlist! Take a sneaky little peek into what I listened to during the month. I seemed to have a lot of favourite songs this month so grab your popcorn or cup of coffee & sit back to enjoy. If you want to check out last month’s playlist, you can find it here.

//

Life isn’t pretty we all get a little wrecked sometimes
If God’s listening, people think you’re out of your mind
Even if you believe it
Through all the hard times
I’m on your side

Följ: