October Playlist

October Playlist

För oktober så ville jag göra en liten twist på min Sunday Coffee Chat. Istället för att baka ihop allt till ett långt inlägg så kände jag för att dedikera ett kortare inlägg till den delen där jag oftast har mest att prata om, vilket råkar vara musik.

Jag nämnde i förra månadens Coffee Chat att jag har en Spotify lista där jag lägger in alla låtar jag gillat under månaden. Så jag tänkte låta er få en liten titt på just vilka låtar som spelades lite extra under oktober. Har du någon favoritlåt? Eller en som du spelar lite extra?

//

I felt like doing a bit of a twist for October’s Sunday Coffee Chat. Instead of trying to piece everything together in one post, I wanted to dedicate a shorter post for the category where I usually have the most to talk about, which happens to be music.

As I mentioned in last month’s Coffee Chat, I have a playlist on Spotify where I put all the songs I’ve loved listening to during the month. So I’m going to let you all have a peek at the songs that where played a little extra during October. Do you have a favourite song? Or one that you listen to more than others?

//

She looked right through me
& I turned to stone
Oh Medusa, Medusa

Följ: