Video: Forgive Forget & 4 More New Music Releases

Video: Forgive Forget & 4 More New Music Releases

Förra vecka så släppte Samantha Harvey hennes singel Forgive Forget & jag kan bekräfta att den just nu är bland mina mest spelade låtar. Eller, den tillsammans med There’s Nothing Holdin’ Me Back av Shawn Mendes, som jag skamlöst har spelat om & om igen medan jag satte ihop det här inlägget. Tillbaka till ämnet, jag har tagit med den akustiska versionen av Forgive Forget & om du villl lyssna på orginalet så kan du hitta den här. Tänkte också vara lite snäll & ta med fyra låtar till som även de släpptes nyligen:

//

Last week Samantha Harvey released her single Forgive Forget & let’s just say, since then it’s been at top of my most listened to songs. Apart from There’s Nothing Holdin’ Me Back by Shawn Mendes, which I’ve been shamelessly bopping while writing this post. Anyway, I’ve featured the video of the acoustic version of Forgive Forget & if you want to listen to the original, you can find it here. I’m also going to be nice & shout out four more newly released songs I’ve been loving recently:

What new music have you been loving recently?

Följ: