Sunday Coffee Chat | 04.12.16

Sunday Coffee Chat | 04.12.16

_31a9621_bwmoodygrain

1) Weekend mornings are everything 2) Had the pleasure of shooting Victoria, you can see the result here 3) I got an early Christmas gift in form of an Olympus PEN E-PL 7 that I’ve really enjoyed playing around with 4) Been living in this H&M “Always flawless” cropped hoodie (maybe also imagining that I’m Beyoncé but that’s another story) 5) My 4 week internship at a photo studio came to an end 6) You know it’s officially winter when your class ends around 2PM & you witness the sunset as you wait for your bus 7) & this is pretty much how the weather’s been looking all of October & November

Apps

På senaste tiden har jag verkligen gillat appen Calm. Dock, innan någon kommenterar nåt – appen har inte direkt fått mig att hoppa på meditation/mindfulness/yoga tåget. Men jag gillar verkligen att man kan ändra ljudet till olika typer av miljöer för att det ska passa en själv. Min favorit är den som kallas för rain on leaves. Jag är också ett stort fan av breathe funktionen där appen säger åt dig när du ska andas in, hålla andan och sedan andas ut.

//

I’ve really loved the app Calm recently. Though, just a quick disclaimer before someone comments anything, the app hasn’t made me jump on the whole meditation/mindfulness/yoga bandwagon. But I love the fact that you can change the sound from different surroundings to suit you, the rain on leaves being my personal favourite. I’m also a big fan of the breathe function, where it tells you to breathe in, hold your breath & then breathe out.

Body & Skincare

Book

Tidigare under November läste jag ut Girl Online: Going Solo. Om du vill läsa bokrecension en (på engelska) så hittar du den här. Men kortfattat så: Underbart avslut på en härlig bokserie. Jag tycker alla borde ge serien en chans, därför bortser man från de sockersöta delarna så finns det större & viktigare budskap. P.S. Om du köper boken, som är på rea, via The Book Depository så är du garanterad att få hem den innan jul plus de har fri frakt över hela världen!

//

I finished reading Girl Online: Going Solo earlier this month. You can find my review of the book here. The short version of my review: Amazing end of a sweet book series. Overlook the cheesy parts because the series has a bigger message. You should definitely give it a go. P.S. If you buy the book – which is on sale right now – on The Book Depository, you are guaranteed to have it delivered before Christmas plus they have free worldwide delivery!

Inspiring People

Medan jag skriver det här så har det hunnit bli December, vilket betyder att Vlogmas precis har dragit igång. & finns det något bättre sätt att sprida julglädje på än att ge en liten shout out till mina favorit vloggare just nu? Först och främst så har vi Zoe & Alfie, därför det är praktiskt taget omöjligt att prata om Vlogmas & inte nämna de två, eller hur? Ifall du inte har snubblat över deras kanaler så ber jag dig att så snabbt som möjligt kolla in Hannah Maggs, Tom Fletcher & Leanne Lim-Walker. Älskar deras videos! Men hedern – de två som jag verkligen hoppas ni kollar in – går till Ebony Day & Jessica Sheppard. Jag har följt Jess i ett par år nu & jag måste säga, hon är en riktig #GirlBoss. För bara någon eller några månader sedan snubblade jag över Ebonys kanal & redan de först sekunderna var min reaktion “varför har jag jag inte sett det här tidigare?”. Vilket är ett bra betyg om du frågar mig.

//

As I’m writing this it’s just the beginning of December, which means Vlogmas has started. So, what better way to spread some holiday cheer than you give a shout out to my favourite vloggers of the moment? First of we have Zoe & Alfie, because you can’t talk about Vlogmas & not mention them, right? Yes, I’m fully aware that Alfie daily vlogs so technically it doesn’t count… Anyway, if you haven’t stumbled upon their channels I urge you to give Hannah Maggs, Tom Fletcher & Leanne Lim-Walker a cheeky little watch. I love their videos! But the honorary mentions goes out to Ebony Day & Jessica Sheppard. I’ve been following Jess for a couple of years now & I’ve got to say she’s such a #GirlBoss. I recently stumbled upon Ebony’s channel & from the first second my reaction where one of those “why haven’t I watched this until now?”. & if you ask me, that’s a really good compliment.

Music

TV & Movie

Som man brukar säga på engelska “I’m late to the party here”. Jag satt & slötittade runt på Netflix efter intressanta serier en dag & en serie som jag tidigare hade stämplat som “jag ska börja se den en dag, men inte just nu” poppade upp. Eftersom jag inte hade någonting annat att göra så bestämde jag mig för att testa se ett avsnitt… & nu är jag fast. Serien jag pratar om är Teen Wolf. Jag vet! Den är väldigt gammal så jag borde ha börjat se den tidigare! Det är en sån här serie som är väldigt förutsägbar ena stunden (man vet hur karaktärerna kommer reagera, man vet vad de kommer säga & man sitter bara & höjer på ena ögobrynet etc.) för att nästa stund få en halv hjärtattack & sitter & gömmer sig bakom en kudde. Kort sagt, det är en serie som du kommer älska att hata & jag borde inte se serier som klassas som skräck/thriller.

//

This is an “I’m late to the party” situation. I was scrolling through Netflix after interesting series one day, as you do when you’re procrastinating, & a series that I’ve previously labelled “I will watch one day, just not now” popped up. Since I wasn’t doing anything, I decided to give it a go & watch one episode… & now I’m hooked. The show I’m talking about is Teen Wolf. I know! It’s been running for awhile now so I should’ve watched it sooner! Anyway, it’s one of those series that very predictable one moment (you know how the characters are going to react, you know who’s gonna say what & you just raise an eyebrow etc.) & then the next second you jump out of your skin & are hiding behind a pillow. Basically, it’s a show you love to hate & I seriously shouldn’t watch shows that are labelled horror/thriller.

Recent Articles

Fars Dag & Top 50 Gifts for Him // Video: All Night by The Vamps // My First Time Shooting Portraits – In A Photo Studio As Well // Afternoon Tea with Fairies // Best of Sale | Black Friday & Cyber Monday //How To Nail That Traditional Swedish Fika

Följ: