All About Perspective

All About Perspective

Ville dela med mig av en liten mini-photo diary idag. Normalt sätt gillar jag inte att fota med mobilkameran, mest för att jag tycker att min mobil har en urusel kamera (kan klaga på i timmar om den, så bäst att ni inte frågar). Om jag fick välja så skulle jag ta min Nikon 9.9 gånger av 10. Men nu under senaste veckan så har vädret & solljuset varit fantastikst. Här har ni en liten samling av bilder jag fick med min mobil medan jag satt på bussen på väg hem från skolan & lyssnade på The Vamps. & de blev väl inte så hemskt dåliga eller hur?

//

Wanted to share a little mini-photo diary with you all today. Normally I dislike taking photos with my phone, mainly because I think it’s a rubbish camera. If I get to choose I take my Nikon over my phone 9.9 out of 10 times. But the weather & the light was amazing the whole week. So here are a few pictures I snapped on my phone while listening to The Vamps on my way home from school. & they didn’t turn out that bad, right?

Följ: