Video: Fight Song

Video: Fight Song

Tänkte göra ett kort & snabbt inlägg idag för jag ville dela den här låten med er. Har haft den på repeat ofta den senaste tiden. Det är definitivt den typ av låt som gör att man vill höja volymen & sjunga med för full hals… eller, så är det för mig i alla fall. Kan vi ta några minuter till att prata om texten? Skulle kunna prata på i ett par timmar om hur bra den här låten är & ändå ha en massa kvar att säga. Vad tycker du om den här låten? Gillar du den eller är det ett starkt nej?

Translation: Just wanted to make a small & quick post today to share this song with you. Have found me playing this on repeat a lot lately. It’s definitely the kind of song that you just want to turn up the volume & sing along to at the top of your lungs… well, that’s the case for me. & can we talk about the lyrics? It’s really spot on, don’t you think? Let me know your opinions on this song! Or you could leave recommendations on songs or artists that you love at the moment.

Följ: