What To Buy To Your Fashion Obsessed Friend

What To Buy To Your Fashion Obsessed Friend

Svenska

Planen var att det här inlägget skulle upp för ett par veckor sedan, som en klassisk “Christmas Gift Guide”, men sen försvann dagarna på något konstigt sätt. Det kan ha varit så att jag har suttit & sträck tittat på bland annat Zoella & The Michalaks Vlogmas videos men… (Vlogmas = en video varje dag fram till juldagen) Hur som helst så sitter jag äntligen här & skriver på detta inlägg. Bättre sent än aldrig!

Jag har aldrig riktigt gett mig in på att göra gift guides utan jag håller mig helst till wishlists & currently craving inlägg. Kan låta lite konstigt eftersom de i princip är samma sak, men jag tycker det är enklare att göra wishlists av någon anledning. Hur som helst, sen kom vi in i början av December & alla mina favoritbloggare & Youtubare började med sina julinspirerade inlägg & videos & jag fick lite inspiration. Du vet när man får en sådan idé & det börjar klia i fingrarna för man vill börja med det på en gång. Min idé vara att istället för att göra en klassisk ”för honom & för henne” guide så tänkte jag göra gift guides på smått & gott man kan ge till någon som är besatt av allt som har med mode att göra.

Ena halvan av den här serien är redan uppe – du kanske redan har sett inlägget Stylish Last Minute Gifts for Him? Såg att några av er verkligen gillade det & det gör mig så glad! Nedan har jag plockat ihop lite saker som jag själv skulle önska mig & som jag har en känsla av att vilken modegalen person som helst skulle uppskatta att få. Dock måste jag påpeka att de två bästa presenterna skulle vara Chanel: Collections & Creations eller The Little Fashion Dictionary, men det kan vara min inre boknörd som talar.

Hoppas det här ger dig lite inspiration på presenter till en kompis, flickvän, mamma, mormor eller moster. Eller så ber du din kompis, pojkvän, killkompis eller man ta sig en titt på min blogg & håller tummarna.

P.S. Det finns en tjej som fyller år den 18 januari (jag) så ni som har tänkt köpa presenter till den personen kan titta lite extra på det här inlägget.

 

English

This post was planned to go up a couple of weeks ago as a classic “Christmas Gift Guide”, but for some reason this month just flew by. I mean, it wasn’t like I sat binge watching Zoella & The Michalaks Vlogmas or anything… (Vlogmas = one video every single day up until Christmas) Anyway, I’m still here & I’m writing this post right now. Better late than never!

I’ve never really written a gift guide, I’m way too comfortable with wishlists & currently craving posts so I’ve never seen the point of doing one. Then December came & all my favourite bloggers & Youtubers began with their Christmas inspired posts & videos & their festiveness rubbed off on me. So since I don’t think I’m suited to do the typical “for him & for her” I thought, why not make a guide of gifts for fashion obsessed people?

One-half of this series is already up by now – you might have read the post Stylish Last Minute Gifts for Him. I saw that a few of you liked it & that makes me really happy! I’ve picked out a few bits & bobs of things that I think any fashion obsessed person would like to receive & some stuff that I actually want myself. Though, I have to admit that the perfect gift, would be either Chanel: Collections & Creations or The Little Fashion Dictionary, but that might be my inner book nerd speaking.

Hope this give you some inspiration on presents for a friend, girlfriend, mum, grandma or auntie. Or just point your friend, guy friend, boyfriend or husband towards my blog & keep your fingers crossed.

Merry Christmas everyone & Happy Holidays if you don’t celebrate Christmas! I hope you spend your holiday with good people around you & generally have a great time. Don’t forget to have a good mindset & spread positivity around you xx

Följ: