Photo Diary: 10 A.M.

Photo Diary: 10 A.M.

Några snapshots från den här veckan. Som ni kanske märkt både på gamla inlägg & på min Instagram så är jag i princip beroende av att fota natur, solljus & himlen. Vad jag älskar mest med fotografier är att man kan frysa en händelse eller ett minne.

Har varit hemma från skolan idag & istället för att vila – som jag egentligen skulle ha gjort – har jag planerat & strukturerat upp kommande inlägg. Men, istället för en massa prat, kanske man ska börja leverera?

//

A few snapshots from this week. As you’ve probably noticed in older posts & from my Instagram, I’m practically obsessed with taking shots of nature, sunlight & the sky. What I love most about photography is that you can freeze moments or a memory.

I’ve been home from school today & instead of relaxing – which I was supposed to do – I’ve been planning & structuring up future blog posts. But: less talking, more doing!

Följ: