My Autumn Reading List

My Autumn Reading List

Hösten är här & det är äntligen acceptabelt att sitta i soffan under 3 filtar & dricka en kopp varm choklad hela kvällen. En av mina favoritsaker att göra under sådana kvällar är att kolla in andras bloggar. Med Instagram, Snapchat & Twitter får man dagliga uppdateringar om vad alla har för sig, men det blir en annan sorts känsla när det kommer till bloggar. Jag vet inte vad du tycker, men för mig så är det nästan som att besöka någon annans värld. Du vet, ungefär samma känsla som när man läser en bok. Jag har som sagt redan delat med mig av min överbelamrade bokhylla, så idag tänkte jag dela med mig av en annans sorts ”reading list”. Mina favoritbloggar som jag läser & bli inspirerad av nästintill dagligen.

//

Autumn has arrived & it’s finally socially acceptable to sit on your couch under 3 blankets & drink a cup of hot chocolate the whole evening. One of my favourite things to do during these kinds of evenings is to read other people’s blogs. With Instagram, Snapchat and Twitter you do get a daily update on people, but there is something else when it comes to blogs. I don’t know about you, but to me, it’s almost like being in someone else’s world. Kind of similar to the feeling you get when reading a book. I’ve already shared my overflowing bookshelf with you, so I thought I would share another type of reading list with you all. Namely, the blogs I read & get inspired by daily.

Anna Sedig

Min lilla sötnos Anna (ignorera att hon både är längre & 1 år äldre än mig). Eftersom jag inte längre kan titta förbi var & varannan dag så kommer jag sitta klistrad vid hennes blogg. Ska inte börja prata om hennes sinne för mode & makeup därför då får jag sitta här hela dagen. Utan nu ska ni alla ta & klicka på följa knappen på Annas blogg så ni också kan följa hennes vardag i Nairobi, Kenya.

//

My little cutie-pie Anna. Since I sadly can’t visit her every other day I will be glued to her blog. I won’t start talking about her sense of fashion & beauty because then I’ll be here the whole day. Instead, I think that you all should go & follow Anna’s blog so that you too can follow her life in Nairobi, Kenya.

Becca Rose

Becca är en av mina största inspirationer här på internet. Hon är en sån bloggare/Youtubare som man verkligen kan känna igen sig i, & hon har en energi & ett tankesätt som jag verkligen ser upp till.

//

Becca is truly one of my biggest inspirations here on the Internet. She’s the kind of blogger/Youtuber you can really identify with, & she has an energy & a mindset that I admire & look up to.

Copper Garden

En av många på min lista av “underskattade bloggare & Youtubare”. Jess skapar alltid intressanta videos & blogginlägg & man ser att hon kan sin sak. Rekommenderar starkt att ni börjar följa henne!

//

One of many on my list of “underestimated bloggers & Youtubers”. Jess always creates interesting videos & blog posts & you can see that she knows her stuff. Truly recommend that you all start to follow her.

Framboise Fashion

Vart ska man börja? Sarah Mikaela är helt klart en av proffsbloggarna som jag ser upp till, till 100%. Allting på hennes blogg är väldigt stilrent & hon är bokstavligen ett fotogeni. Kan sitta & scrolla igenom bloggen i timmar.

//

I don’t know where to start. No question about it, Sarah Mikaela is one of the “elite bloggers” (or “original bloggers”, whatever you want to call them) that I look up to, to 100%. Everything on her blog is very classy & stylish & she’s literally a photography genius. I can sit & scroll through the blog for hours.

In The Frow

Om jag någon gång kommer få frågan om vilke entreprenör jag ser upp till, så kommer jag helt klart svara Victoria. Jag menar, hon styr sin blogg, en Youtubekanal & hon är aktiv på jag vet inte hur många sociala medier. Märker ni att jag är lite av ett fan?

//

If I ever get the question about which entrepreneur I look up to, I’m going to answer Victoria, no doubt. She manages both her blog, a Youtube channel & she’s active on gosh knows how many social media platforms. Can you tell I’m a fan?

Mariannan

Det här är en sån blogg som jag kan sitta & scrolla genom i timmar. Älskar att Marianna ofta – men inte alltid – kör på en vardaglig och väldigt monokrom look. Skulle lätt kunna låna hennes garderob om jag hade chansen. Kan vi ta en minut till att prata om hennes fantastiska bloggbilder?

//

This is a blog that I could just sit & read for hours. Love that Marianna often – but not always – sports a casual & very monochrome look. Could easily borrow her whole wardrobe if I had the chance, Can we take a minute to talk about her amazing blog photos?

Nothin’ Fancy. Really.

Så fort man behöver veta någonting om makeup så kolla man med Anna från Vivianna Does Makeup, för man vet att hon har en åsikt. Precis så tycker jag att Nothin’ Fancy. Really. är. I hennes välskrivna recensioner kan man se att Živa verkligen är passionerad & kan sin sak.

//

Whenever you want to know something regarding makeup, you go & check with Anna from Vivianna Does Makeup because you know that she has an opinion. That’s how I feel about Nothin’ Fancy. Really. In her well-written reviews, you can see that Živa really is passionate & knows her stuff.

Raspberry and Red

Först & främst så önskar jag att jag hade Weronikas hår för det är så fantastiskt! Sen avgudar jag också hennes klädstil, så fort jag ser något på bloggen eller hennes Instagram skriver jag upp det önskelistan. Nästintill girl crush/blogg crush varning.

//

Firstly I wish that I had Weronika’s hair because it’s so amazing! On top of that, I adore her style & the second I see something on the blog or on her Instagram I put it on my wishlist. Almost girl crush/blog crush warning.

Smile At Style

En till bloggare på min “underskattade bloggare & Youtubare” lista. Laura är jätteduktig på att skriva intressanta inlägg & jag gillar hennes fotografstil. Väldigt stort plus är att hon lyckas med konceptet att blanda vardaglig stil med nya trender, vilket är i princip det viktigaste när det kommer till att va modebloggare. Kort sagt, jag är ett stort fan!

//

Another blogger who’s on my underestimated bloggers & Youtubers list. Laura is very talented at writing interesting posts & I really like her photography style. A big plus is that she manages to capture the concept of mixing everyday style with new trends, which is kind of the key when it comes to being a fashion blogger. To come to the point, I’m a huge fan!

The Little Magpie

Jag tror aldrig det har hänt att jag har kollat The Little Magpie & inte blivit inspirearad eller dött av skratt. Amy har en förmåga att skirva blogginlägg som grundar sig på hennes sarkasm & humor, utan att det går överstyr. Hon håller det på en sådan nivå att inläggen blir interessanta samtidigt som de har en liten twist som får en att börja skratta.

//

I don’t think it has ever happened that I’ve visited The Little Magpie & not been inspired as well as been dying of laughter. Amy has the ability to write blog posts with both sarcasm & humour without overdoing it. She keeps it to a level where the posts are interesting & has this little twist that makes you laugh.

The Londoner

Varning, man blir hungrig när man kollar in den här bloggen. Bokstavligen food, style & travel goals – eller snarare life goals. The Londoner sprudlar av färger, outfits & maträtter från alla världens hörn.

//

Warning, you will get hungry if you check this blog. Literally food, style & travel goals – or should I say life goals. The Londoner explodes with colours, outfits & dishes from around the world.

Wallace Yolicia

Den här tjejen kan mode. Alla hennes inlägg är välgenomtänkta & väldigt informativa så varje gång man kollar hennes blogg lär man sig något nytt. Allt jag kan säga är att hon vet vad hon pratar om.

//

This girl knows fashion. Every single one of her posts is thought through & very informative, so every time you check her blog you learn something new. All I can say is that she knows what she’s talking about.

What blogs do you like to read during cold autumn evenings with a cup of hot chocolate in your hand?

Följ:
The photos are taken from & belong to the said blog