Photo Diary: Åsele Marknad 2015

Photo Diary: Åsele Marknad 2015

Svenska

I kontrast till alla bloggare som lägger ut höst-relaterade inlägg så tänkte jag göra en liten throwback till juli. Även detta år hade jag en sjukt rolig helg i Åsele & jag fick leka turistguide åt Filippa & Anna som aldrig tidigare varit på marknaden. (härmed ger jag er tillåtelse att slå mig eller nåt ifall jag använder “sjukt roligt” igen…) Bland annat så åt jag & Anna langos & tittade på när de ställde upp marknaden. Har blivit influerad av min mamma, så nu är det ett måste för mig att köpa minst en langos under marknaden. Tro mig, det är värt att prova! Filippa är ett stort Marvel fan, så ni kan tänka er glädjen när hon såg att det fanns ett serietidningsställ – med i princip bara Marvel dessutom. Sen hade vi en liten parkdejt där vi satt & tjockade munkar (as usual!) samtidigt som vi såg uppträdanden som dans, hopprep & trolleri (skulle inte precis kalla det magi but still…). Samir & Viktor var också där & uppträdde (gratiskonsert) men vi var lite sena & tog oss dit i sista minut. Kan inte direkt säga att jag sett dem, jag menar kolla bara på publikhavet på bilden, men jag kan i alla fall säga att jag hört dem live… Kan stolt meddela att jag trotsade min karusellskräck & åkte en karusell hela 2 gånger. Dock var jag tvungen att ta 10 minuter efteråt för att komma över chocken. I alla fall, njut & låt bilderna tala för sig själv.

Har ni något favorminne från sommaren?

Berätta gärna i kommentarerna.

English

In contrast to everyone who posts autumny articles right now, I thought I would do a little throwback to July. As every year, I had such a great weekend in Åsele & this time I even pretended to be a tourist guide – Filippa & Anna had previously never been to Åsele. Among everything that happened, Anna & I ate langos & watched the people put everything together before the market began. Think I’ve been influenced by my mum because I have to eat at least one langos during the market. Believe me, you have to try it if you haven’t already! Filippa is a huge Marvel fan, so you can imagine the happiness when she found the comic book table – who were selling nealry only Marvel comics. We also took a little break at the park, ate way too many doughnuts (as usual!) & watched people dance, my cousin & her rope skipping team & even a magician (wouldn’t exactly call it magic, but still…). Samir & Viktor had a performance, but we were a bit late & managed to get there at last minute. Though I didn’t see them, I mean look at the crowd, I can still say that I’ve heard them live… Also, I can proudly say that I confronted my fear & went on a ride 2 times. Though I had to take a 10 minutes break afterwards to get over the shock. Enjoy & let the pictures speak for themselves.

Do you have a favourite memory from this summer?

Let me know in the comments down below.

Följ: