Photo Diary: Vännäsdagarna 2015

Photo Diary: Vännäsdagarna 2015

Wearing: Vintage Levi’s shoes | H&M jeans (sold out, similar here) | New Yorker tee (sold out)

Svenska

Vet inte om ni märker det, men jag utforskar fortfarande redigeringsprogrammet & med risk för att låta som en riktig nörd; det är så roligt! Ska inte gå in på detaljer runt det för då kommer det här inlägget bli alldeles för långt! Dagens bildbomb är från en 3-dagar lång marknad, Vännäsdagarna, som tar plats här varje år.

Egentligen så kan bilderna tala för sig själv, men ni får en kort sammanfattning: Jag har tjockat alldeles för mycket munkar & godis för en person, hade en lång konversation – det var mer fangirlande – om Disney & försökte vinna gosedjur. Du vet, precis som en vuxen & mogen person… & trotsade halvt min karusellskräck också, för vad gör man inte för att få bra bilder?

Medan jag fortfarande pratar med er, kan vi ta 2 sekunder till att prata om den där solnedgången?

English

Don’t know if you notice it, but I’m still exploring the editing program & to sound like a real geek; I’m having so much fun with it! I won’t go into details about it because then this post will become far too long. To get to today’s subject, this photo diary is from the 3-day long market that takes place in Vännäs every year.

Honestly, I think the pictures can speak for themselves but here’s a short summary: I ate way too many doughnuts & candy for one person, had a long discussion – more like fangirling – about Disney & tried to win stuffed animals. You know, like a real grown up. I also kind of, but not really, stood up to my carousel fear too. The things you do for good pictures, right?

While we’re still talking, can we take a moment to talk about that sunset?

Help me win a contest by following me on Bloglovin’ with this link! You can find all the details about the contest on Bloglovin’s page.

Wearing: Vintage Levi’s shoes | H&M jeans (sold out, similar here) | New Yorker tee (sold out)

Följ: