Photo Diary: Weekend in Gothenburg

Photo Diary: Weekend in Gothenburg

Svenska

Är det inte underbart när tekniken bestämmer sig för att inte samarbeta? Okej, för att skippa ironin – jag har försökt publicera det här inlägget ett par gånger men förhoppningsvis funkar det den här gången. För ett par veckor sedan var jag på klassresa till Göteborg & som en riktig turist fotade jag en massa & tänkte dela med mig av några av alla bilder. Ska inte babbla på för mycket utan de får tala för sig själv; men jag kan ärligt säga att jag är avundsjuk på ni som bor i Göteborg, det är så vackert! Längtar så tillbaka till sena kvällar på Liseberg med en Ben & Jerry milkshake i handen.

English

Isn’t it wonderful when technology fails you? Okay, to cut the irony – I’ve been trying to post this article a few times but hopefully, it’ll work this time. A few weeks ago I went on a class trip to Gothenburg & as a typical tourist, I photographed a lot & wanted to share some of the photos with you guys. I’m going let the pictures speak for themselves but, I can honestly say that I’m jealous of you who live in Gothenburg because it’s so beautiful there! Here’s to late nights at Liseberg with a Ben & Jerry milkshake in your hand.

En Route To Gothenburg

Universeum & Liseberg

Älvsborgs Fästning

En route home

Follow along on Instagram >> @jessikanicolette

Följ: