2015 Reading Challenges | December Wrap Up & January TBR

2015 Reading Challenges | December Wrap Up & January TBR

Från en bokmals perspektiv så gjorde jag inte speciellt bra ifrån mig förra året, men det ska vi försöka ändra på i år. Eller i alla fall försöka förbättra situationen. Jag tittade på en video av Katytastic där hon pratade om någonting som hon kallade för TBR Jar Challenge & jag tänkte att man kan ju alltid testa. Därför har jag skrivit ner 12 stycken utmaningar som jag ska försöka klara av under 2015. Varje månad kommer jag skriva någon sorts uppdatering här & i slutet av året så kommer vi få se ifall jag faktiskt läst någon bok.

//

Last year I kinda failed on the whole reading part but this year I’m gonna try & do better. I watched Katytastic’s video where she talked about the TBR Jar Challenge & I thought why not try it. So I have written down 12 challenges which I will try to finish during 2015. Every month I will do an update post here on the blog & at the end of the year, we’ll see if I have managed to do some reading.

Books Bought:

Books Read:

In Progress/January TBR:

Följ: