Over the Knee

Over the Knee

Wearing: Weekday skirt (sold out, similar here, similar in print) | H&M socks | Monki brogues (sold out, love these ones) | Monki backpack (sold out in print, available plain black here)

Svenska: Minns du den där gången jag twittrade att min outfit fick mig att känna mig som en karaktär från Narnia? Det är den här outfiten jag pratade om. Grå kappa, knähöga strumpor, veckad kjol. Är det bara jag? Hur som helst… Jag älskar älskar och åter igen älskar de här skorna! Man kan para ihop de med nästan vad som helst och det ser fortfarande snyggt ut.

English: Remember that time I tweeted that my outfit made me feel like a character from Narnia? This is the outfit I was talking about. Grey coat, over-the-knee socks, circular skirt. Is it only me? Anyway, enough about that. I love and once again love these brogues! You can pair them with almost everything and it still looks good.

Shot by Vendela Lane

Wearing: Weekday skirt (sold out, similar here, similar in print) | H&M socks | Monki brogues (sold out, love these ones) | Monki backpack (sold out in print, available plain black here)

Följ: