Photo Diary: Åsele Marknad

Photo Diary: Åsele Marknad

Shop:

Gina Tricot peplum top

Svenska: 150 000 besökare och stekande sol. Jag kan bara gissa hur mycket dricka och glass det gick åt för alla som ville svalka sig. Jag var bara där 2 av 4 dagar men jag måste ha köpt över 10 vattenflaskor. Under 2 dagar så har jag; mött en pirat, sett Panetoz live, köpt en drömfångare, kan ha köpt lite för mycket godis (som vanligt alltså), ätit mig tjock på langos och insett hur otroligt otränad jag är när jag såg på uppvisningen av Lyckseles Hopprepslag – kolla bilderna nedan.

English: 150 000 visitors and blazing sun. I can only guess how much water and ice cream were spent by everyone who wanted to cool off. I was only there 2 of 4 days but I must have bought over 10 water bottles. During these 2 days I have; met a pirate, seen Panetoz live, bought a dreamcatcher, may have bought a little too much sweets (as always), gone fat on langos and realized how incredibly out of shape I am when I saw a demonstration by Lycksele’s Jumping Rope Team – check out the pictures down below.

Shop:

Gina Tricot peplum top

Följ: